Oturum izinleri

Ukrayna’da yabancıların istihdamı, belgelerin hazırlanması ve hukukçunun danışmanlığını gerektiren zor ve çok emekli bir iştir. Çalışma izni kesin almak için ve zaman ve para kaybından kaçınmak için bu konuda tecrübeli yardımımız için bize başvurunuz.

Tecrübeli hukukçularımız tüm diğer evrakları çıkartmaya ve hazırlanmaya size yardımcı ederler.

Yabancı kişilerin çalışma izni, süresi bir (1) yıldır ve sonra uzatılabilir şekilde düzenlenmektedir.

İş bitirme süresi 10-15 iş günüdür.

Çalışma izni aldıktan sonra Siz, ülkeden çıkıp çalışma vizesini almalısınız. Bu vizeye dayanarak biz, sizin için İkamet izni alacağız.

Ukrayna'da otum izinleri bilgileri

  • Ukraynada oturum izinlerinin resmiUkrayna’da oturum izni alabilmek için aşağıdaki vize türlerinden birine sahip olmanız gerekmektedir ;

    • Çalışma izni
    • Öğrenci vizesi
    • Evlilik
    •  APOSTİL tasdik şehrini içeren eğitim belgesi;
    •  Noter tasdikli pasaportunun çevrisi;
    • APOSTİL tasdik şehrini içeren kişinin uyruklu olduğu ülke makamları tarafından verilen adlî sicil kaydı;
    •  APOSTİL tasdik şehrini içeren kişinin sağlık raporu (biz örneği veririz);
    • 3,5*4,5 boyutlu vesikalık foto – 8 tane.

    Adli sicil kaydı ve sağlık raporu bulunmadığı halde onları Ukrayna’da çıkartmaya biz yardım ederiz.

    •  Ticaret sicilinden alıntı (noter tasdikli);
    • Şirketin ana sözleşmesi (noter tasdikli);
    • Şirket Tutanağı

    Sizlere bütün presürleri yapmakta yardımcı olacağız.